Pikkujoulut 1.12. ja Itsenäisyyspäiväjuhla 5.12.

Pikkujouluihin ilmoittautuminen 27.11. mennessä. Teemana eri maiden maut: Italia/Meksiko/USA. Viimeinen ilmoittautuminen Itsenäisyyspäiväjuhlaan 1.12. Halutessaan voi pukeutua sinivalkoiseen.

EskoTyö

Taustaorganisaatiomme Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry perustaa työpalveluyrityksen, koska haluaa auttaa mielenterveyskuntoutujia töihin. Se pyrkii edistämään ja lisäämään jäsentemme työllistymismahdollisuuksia - tekemällä töitä vastuullisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Kaikki työ on arvokasta.

10.10. maailman mielenterveyspäivänä käynnistyi joukkorahoituskamppanja mesenaatti.me/EskoTyo

Venytellen vetreäksi pe klo 9:00

Tule mukaan mukavaan porukkaan. Päälle joustavat vaatteet. Vaatteet voi vaihtaa klubitalolla tai Myllärissä. Oma jumppamatto on suotava, tarvittavissa voi lainata talolla.
Se miten kannamme kehoamme, vaikuttaa mielialaamme ja siihen mitä viestimme ulospäin. TERVETULOA mukaan vetreyttämään kireitä kohtia kehossa ja ryhdistämään olemusta.

Mielenterveysmessut 21. - 22.11.17 Wanhassa Satamassa

Lähde mukaan tutustumaan monipuoliseen messuohjelmaan. Ilmoittautumiset respaan (talolla yhdeksän lippua). Voit osallistua messuille haluamanasi ajankohtana tai lähteä yhdessä Talolta ke 22.11.17 joko klo 8.45 tai 12.45.

Keskiviikkoisin Uutelan maatilayksikössä työnjako klo 9:30

Teemme pihojen kunnostustöitä, ponien hoitoa ym. tarvittavaa. Ilmoittautumiset respaan tiistai-iltapäivään mennessä!

Torstain vaparit alkavat 7.9.2017 klo 16:00-18:00

Torstain vapareissa tarjolla pientä purtavaa.

Torstain vaparien aiheet:

23.11. Elokuvailta
30.11. Leipominen
7.12.   Levyraati
14.12. Jokeri

Lisätietoja toiminnastamme saat kalenteristamme http://www.itahelsinginklubitalo.org/kalenteri.html

http://www.itahelsinginklubitalo.org/kalenteri.html


Lauantaikahvila Itä-Helsingin Klubitalolla

Itä-Helsingin Klubitalon lauantaikahvila on joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina, klo 10-14. Tule mukaan tutustumaan kahvilatoimintaan ja vaikka vaan kahvikupposelle. Tervetuloa!

 
Itä-Helsingin Klubitalolle kolmen vuoden sertifikaatti 2016-2018

  Talollamme suoritettiin toiminnan laadun arviointi (akkreditointi) ja olemme nyt akkreditoitu klubitalo!

Opintovalmentaja jäsenten käytettävissä opiskeluun liittyen

Kysy mitä vain opintoihin liittyen, Erkki opintovalmentaja etsii kanssasi vastauksia. Erkki tavattavissa talolla tai soita p. 040 1881641. Erkki löytyy myös fb:sta nimellä Erkki Klubitalo.

Siirtymätyö

Itä-Helsingin Klubitalolla on siirtymätyöpaikkoja. Lilinkotisäätiöllä on siivoustyötä. Suomen Mielenterveysseurassa on toimistoassistentin työ, joka on pääasiassa postitusta. Mikaelin ja Vartiokylän kirkoilla on keittiöapulaisten paikat. Ota yhteyttä talolle, mikäli olet kiinnostunut siirtymätöistä.